Nejnovější recenze ze sekce Sady nádobí
- Super nákup
Super produkt jen ta cena ale uspora mista jenz dana sestava nabizi je proste ocenena prima povrch jelikoz pri pouziti vareni se to proste hnen nepripali narozdil od tech nerezovych tipu klipovaci rukojet sedi napric celou radou tefal takze variabilni vcelku lehke a hlavne to co vzdy hledam je to na vsechny typy ploten hlavne indukcni mam jiz treti sadu kvuli xxx domacnostem chata chalupa atd :) kupuji a vim co kupuji zatim sem nenasla lepsi produkt ale ano velikosti jsou spise takove priohrivaci na klasicke velke vareni pouzivam jine hrnce
Nádobí je pěkné. Dobře se mi používá.
praktické nádobí, snadno se udržuje, vaření je rychlé.
- Obyčejné hrnce
Nejde o žádnou oslnivou kvalitu, ale funkci splňují. Při použití indukce fungují hezky, ale v případě plynu a většího plamene bych měl obavy o plastová ouška.
- VAŘÍM UATÍM DOBRÝ
již jsem hodnotila neotravujte pořád.
- Polský výrobek, další info není potřeba. Kdybych to tušil, nikdy si nic takového nekoupím, vyhozené peníze. Už by někdo měl zakázat ty drahé falzifikáty, někdy i zdraví škodlivé.
- Spokojený
hezké, funkční, praktické
- Kvalitní, stohovatelný set na vaření
Snad jedinou drobnou vadou je občasné horší vycvaknutí tohoto typu rukojeti, nutno vyvinout větší sílu, u předchozích typů bezproblémové.
Ernesto Sada hrnců z nerezové oceli 6 ks
Přidáno: 20. března 2024
(naposledy upraveno 20. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Komplet s poklicemi.
- Kvalitní zboží.
- Kvalita.
Myslím, že trochu drahé.
Skvělá sada nádobý, super systém na uskladnění v lednici. Jen jsem dokoupila hrnec na polévku.
Krásné nádobí, nepřilnavý povrch, snadná
údržba.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »