Nejnovější recenze ze sekce Sady nádobí
Šikovné menší nadobí.Pro dva lidi perfektní.
zatím dobré
- Na vaření postačí
- Nelze na nich smažit, okamžitě zčernají,všude kouř (a to jsem to dala fakt na nízkou teplotu), tím pádem pánve k ničemu.
- Velká spokojenost. Kvalita za super cenu. Výhodou jsou boční zobáčky.
- Design
- Úchyty poklic jsou při vaření horké
- Po 2 letech používání se loupe venkovní barva
- Po 3 letech používání se začíná odlupovat i vnitřní povrchová úprava
- Držáky jsou po letech používání povolené a šrouby zarezlé
Čili skutečně nedoporučuji, za tu cenu se dá koupit i kvalitnější nádobí od ověřených značek. Nejvíc na tomto nádobí štve to, že držáky na poklicích jsou během věření fakt horké. I když bylo nádobí používáno pouze na indukci, spodky hrnců i pánví jsou špinavé, zbarvené do hněda.
Malé problémy s dřevěnými držátky skleněných puklic - jedno hned po prvním omytí prasklo.
Vypadaji docela kvalitne, uvidime, co ukaze cas :)
- Splnilo očekávání
- Vysoká kvalita
- Popis produktu se shodoval s realitou
- Kvalita vynikající a možný velký výběr nádobí.
Ze stejné výroby v Javorníku jsem zakoupil v Domácích potřebách v roce 1987 4hrnce a 3 rendlíky s poklicemi, nádobí je stále funkční a uloženo na půdu. Po mnoha letech jsem se rozhodnul pro stejné nádobí i když pod jinou značkou, ale tradice ve výrobě a kvalitě se nezměnila, je to dlouhodobá a výhodná investice. Tak se snad budeme v rodině těšit z nového nádobí a doufám, že výroba v Javorníku bude navždy, děkuji lidem v Kolimaxu.
DMS Germany TSM4015G sada hrnců a pánvic s mramorovým povrchem + 2 podložky a 3 druhy naběraček zlatá 15 ks
- Skvěle se vyjímající nádobí na sporáku
- Dobře vede teplo takže velmi dobře funguje na indukci
- ??! Asi žádná
- super
- český výrobek
- kvalitní a vzhledově hezké hrnce
- zatím nic
mám již více hrnců od této značky a celková spokojenost
Tyto hrnce jsou pěkné a kvalitní a to je výhoda. Ale musím v nich něco uvařit a to je nevýhoda. Jinak spokojenost.
- Nepřipéká se
Zatím nemám názor
- Ušetření prostoru
- Jsou i na indukci
- Vypadají skvěle
- Pouze 1 držátko, to je na tolik hrnců a pánví poněkud málo
- Kvalitní, praktické nádobí.
- Jsou super hodně je použivam mohu doporučit
Velmi kvalitní nerezové nádobí. Vaří se v něm skvěle. Navíc je nádobí kvalitní a pěkně vypadá. Cena kterou jsem zaplatil za tuto sadu hrnců , pokliček a pánve mne neskutečně překvapila. Sháněl jsem pro paní k narozeninám pěkné nádobí, které si přála a byl jsem ochoten si připlatit. Když jsem objevil tuto sadu, na obrázku vypadala dobře a popis vlastností sliboval kvalitní produkt. Dodaná sada mne velmi mile překvapila. Požadoval jsem hlavně všestrannost použití. Vaříme jak na plynu, tak na indukci a v chladných dnech využíváme i sporák na tuhá paliva. Toto vše zakoupené hrnce splňuji! No a poslední požadavek byla možno je mýt v myčce. Prostě vše splněno, vyzkoušeno a OK. Pěkný vzhled je již jen bonusem. Vřele doporučuji.
- Hezké
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »