Nejnovější recenze ze sekce Sady nádobí
- ++
krásný servis
- Dobrá kvalita a vzhled.
- Dobrá cena
Produkt se mi líbil vzhledově.
Za dobrou cenu celá souprava nádobí.
S dodanou soupravou jsem spokojena a líbí se mi.Vypadá tak jako na fotografii.Je výhodné,že může do myčky i mikrovlnky.
Vřele doporučuji.
- prima desing
Celkově super
- perfektní
perfektní, hlavně přístup obchodu, doporučuji
- velmi špatná kvalita, na většině talířů se odlupuje porcelán
Radši připlatit a koupit si něco kvalitnější z čeho bych neměla strach se najíst
- Praktické k přípravě sushi. Hezký, jednoduchý design.
- Objednávala jsem od firmy Kuchyne-domactnost.cz
- Dělená miska na 3 druhy omáček jaksi nebyla součástí mé zásilky :-) a začínám pochybovat, že vůbec někdy bude....
- dobrý poměr kvalita cena
dostal jsem to,co jsem očekával
- dlouho v nich vydrží pokrm teplý
- příjemně se s nimi vaří
- jsou poměrně těžké
- špatně se s nimi slévají brambory,zelenina...úchytky jsou z 1/3 z nerezy,zbytek z umělé hmoty.Takže tam kde je nerez úchytky pálí do prstů,takže se s nimi špatně pracuje a nakonce si člověk musí vzít stejně utěrku ,aby se nepolálil.To vidím,jako dsot velký nedostatek.Škoda,že na toto zatím nikdo nepoukázal,vybrala bych si určitě jiný typ od Tescomy.
Jinak jsem s nimi spokojená
- cena- jako dočasné nádobí dobrý
- kvalita???
u hrnců nejsou dostatečně upevněné úchyty
- Lehké a krásné :-)
Není co říct, pokud to bude fungovat tak jak to dobře vypadá, tak není problém.
- tuto sestavu máme asi čtyři roky a je totál na odpis, poškrábané, mírně zdeformované...zrovna hledám něco kvalitního, co vydrží a tefal ingenio za mě už nikdy více...
možná pro vaření jednou za týden je to dostačující, ale pro vaření na každý den ani omylem..tedy jako doplněk do kuchyně klidně, ovšem jako funkční nádobí ani omylem..
- super nádobí za super peníze
nutnost zakoupit nádobí na indukci
- Dobrá cena.
- Pěkný vzhled.
- Kvalitní materiál.
- Neznámá značka.
Vařím v hrncích týden a vše bez problémů. Zdají se být zcela v pořádku. Mytí v myčce bez problémů. Zatím mohu jen doporučit. Vlastním i hrnce o tisíc korun dražší a zatím není vidět ani cítit rozdíl.
- Zboží je velice pěkné, bez kazů, barvy kvalitní.
- Talíře jsou moc krásné,nenašla jsem nikde hezčí :-).
Jsem na 100% spokojená,talíře jsou krásnější než na fotce.
A rozměry talířů mi taky vyhovují.
- kvalitní provedení, užitnost vysoká
- lepší manuálm pro využití, pokyny více podrobné
plně spokojen
- tefal je nejlepsi
vsechno jak jsem ocekavala
- Pro vaření na plynu plně vyhovuje. Oceňuji silikonavá držadla, která se nezahřívají. Tmavá barva, nádobí nepřipaluje.
- NaplNěný větší hrnec těžký řpi manipulaci jednou rukou.
Celkově spokojenost, pořídím si silikovový pomocný úchyt pro druhou ruku.
- hodí se na moji indukční desku, velikosti jednotlivých hrnců v sadě jsou naprosto vyhovující, zvýšený okraj pánve je dobrý i k přípravě omáčky n ebo většího množství jídla
- celkem lehce se přichýtává připravovaná strava na dno kastrůlků, protáčí se u některých poklic úchytka, ale to lze velmi snadno odstranit :) stačí šroubovák a šikovné ruce :)
Adekváctní cena ke kvalitě zboží.
- Se soupravou jsem spokojená, jenom jsem si myslela, že lžička bude o trošku větší